Inscrie firma
Newschannel.ro
This div will be replaced

AGRICULTURA Vizualizat de 16955 de ori

Otilia Manta (RGIC): Ce trebuie sa stie un antreprenor care vrea sa acceseze fonduri pentru agricultura

Interviu cu Otilia Manta, presedintele Grupului Roman pentru Investitii si Consultanta (RGIC) IFN SA. Un material de Bogdan Tupilat si Alexandru Enache.

Alte articole despre: RGIC    antreprenor    Agricultura    finantare    Fonduri Europene    fonduri nerambursabile   
<embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://fondurieuropene.newschannel.ro/files/swf/player.swf" style="" id="ply" name="ply" bgcolor="#" quality="high" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" wmode="opaque" flashvars="file=http://fondurieuropene.newschannel.ro/files/galeriiVideo/filme/32.flv&image=http://fondurieuropene.newschannel.ro/files/galeriiVideo/poze/32_videopreview.jpg&frontcolor=cccccc&lightcolor=f6f6f6&skin=http://fondurieuropene.newschannel.ro/files/swf/stylish.swf&backcolor=111111" width="480" height="392">

Titlu:
Comenteaza:
Nume:
Email:
Website: (optional)

Introduceti codul din poza de mai jos pentru verificare
Adauga
Comentarii:

INI 01.09.2012
1
RGIC
Macar nu promovati TEPARI DE FONDURI EUROPENE!!!! asa cum este Otilia Manta, Sorin Bondoc si faimoasa lor firma RGIC Consultanta. Cine lucreaza cu ei, nu numai ca nu beneficiaza de bani europeni, RGIC insusindu-si tot ce se poate, dar ramai si fara afacere si fara banii proprii. Am patit-o personal, tot cu bani europeni si am pirdut tot ce adunasem o viata. Mi i-au luat fara nici o remuscare. UZEAZA DE NUME GRELE DIN POLITICA INCERCAND SI CHEAR REUSIND SA INTIMIDEZE SI NU SE AUTOSESIZEAZA NIMENI. nu lucrati cu ei!!!!!!!!!!!
Constantinescu Attila 30.09.2014
2
Vreau sa accesez fonduri europene
Buna ziua. Ma numesc Constantinescu Attila, am 21 de ani si de&#539;in de un teren de 6500 mp. Vreau sa accesez fonduri europene pentru a infinita o fabrica de mobila. Scopul înfiin&#539;ãrii aceste fabrici este , de a dezvolta noul desing la un pret accesibil . O parte din produc&#539;ie v-a fi exportat , pentru a dezvolta in toatã Europa calitatea , ce se produce in România .
Având in vedere , ca de&#539;in de foarte multe idei si o firma de constructii , m-a-&#537;i bucura sa pot reconditiona zone in România , cel pu&#539;in la un nivel ca-n restul &#539;ãrilor din Europa . Suma de care de&#539;in nu este una stralucita , dar destul încât sa accesez o suma de 200.000 &#8364; , pentru înfiin&#539;area a fabricii de mobila.
Cu stima .
statement 04.03.2015
3
statement
Persoanele care posteaza informatii false sau care nu corespund realitatii, raspund pentru fals, insulta si prejudicii adusei persoanei fizice si institutiei!
post statement 10.01.2017
4
Ca se -nfiinteaza ea lista aia neagra a teparilor care se lauda ca pot face proiecte europene
Si-atunci sa vezi tu cum faci foamea ticalos batran si incompetent ...Daca exista iad acolo ai sa putrezesti.
NewsChannel Video NewsChannel Video

Intreaba un specialist

Pentru sfaturi, subtilitati despre fondurile structurale precum si pentru consultanta legata de proiectul dvs. de finantare europeana, nu ezitati sa adresati o intrebare specialistului invitat din aceasta saptamana.
Intreaba un specialist

Povesti de succes

Comisia Europeana va recupera de la Romania 74,9 milioane de euro cheltuite incorect in agricultura Comisia Europeana va recupera de la Romania 74,9 milioane de euro cheltuite incorect in agricultura

Comisia Europeana va recupera de la Romania suma de 74,9 milioane euro, ce reprezinta fonduri pentru agricultura...

citeste tot articolul

Stadiul fondurilor europene gestionate de MDRT,prezentat Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din PE Stadiul fondurilor europene gestionate de MDRT,prezentat Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din PE

Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) Razvan Murgeanu a sustinut marti, la...

citeste tot articolul

97 IMM-uri din 100 au avut probleme in accesarea de fonduri UE 97 IMM-uri din 100 au avut probleme in accesarea de fonduri UE

Pentru numeroase IMM-uri, accesarea fondurilor europene trebuia sa fie gura de aer proaspat, sprijinul binevenit de care...

citeste tot articolul

Fondurile structurale, alimentate prin bugetul Uniunii Europene, pot fi accesate in perioada 2007 - 2013, termenul de depunere a dosarelor variind de la un program operational la altul.
Romania a beneficiat de fonduri europene de preaderare prin programele PHARE, ISPA si SAPARD, cele trei instrumente de finantare insumand 6,8 miliarde euro.

Dupa aderarea la Uniunea Europeana, tara noastra poate sa beneficieze de fonduri structurale in valoare de aproape 28 de miliarde de euro, bani ce vor fi accesati pana in 2013.

Banii vor fi cheltuiti prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Fondul Social European, Fondul de Coeziune, Fondul European pentru Agricultura si Dezvolare Rurala si Fondul European pentru Pescuit.
Fondurile structurale sunt acordate in virtutea criteriului de convergenta, criteriu ce prevede eliminarea decalajelor existente intre regiunile tarii, armonizarea cu standardele europene din punct de vedere economic si social, imbunatatirea calitatii vietii si a naturii.

Fondurile europene sunt destinate pentru resuscitarea unor domenii semnificative pentru dezvoltare, precum: cresterea economica si sectorul IMM, transporturile, dezvoltarea rurala, protectia mediului, ocuparea si formarea profesionala profesionala, educatia si egalitatea de gen.

NewsChannel

NewsChannel.ro este un site de informatii, stiri, analize, materiale video. Site-ul mai gazduireste un calendar de afaceri si un director de formulare si documente tipizate, toate dedicate oamenilor de afaceri si profesionistilor care lucreaza in acest mediu. Vizitati NewsChannel.ro