Inscrie firma
Newschannel.ro

Sumar Povesti de succes

 

 

Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) Razvan Murgeanu a sustinut marti, la initiativa MDRT, o prezentare in fata Comisiei pentru Dezvoltare Regionala (REGI) din Parlamentul European privind implementarea politicii de coeziune in Romania.

Potrivit unui comunicat transmis marti de MDRT, subiectele abordate au vizat stadiul implementarii Programului Operational Regional, al programelor de cooperare teritoriala europeana, masurile vizate de Guvern pentru cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor europene in Romania si prioritatile tarii noastre cu privire la viitoarea perioada de programare 2013 - 2019.

 

"Legat de Programul Operational Regional, inca din anul 2010 a fost suspendata depunerea cererilor de finantare pentru majoritatea domeniilor de interventie, in diferite regiuni de dezvoltare, ca urmare a atingerii pragului de 150% din suma alocata acelui domeniu pentru regiunea respectiva. Pana la data de 1 aprilie au fost incheiate 1.231 contracte in valoare totala de aproximativ 3.336 milioane euro, platile efectuate catre beneficiari (prefinantari si rambursari) insumand 704,54 milioane euro. Totodata, au fost finalizate 237 proiecte de investitii finantate din POR", se spune in comunicat.

De asemenea, in cadrul intalnirii a fost prezentat raportul vizitei delegatiei REGI in Romania, efectuate in luna noiembrie a anului trecut.

Potrivit MDRT, intalnirea de marti se inscrie in seria de actiuni initiate de minister in vederea intaririi dialogului cu Comisia Europeana.

Pentru informatii detaliate despre intreprinderile mici si mijlocii din Romania si pentru sfaturi si analize legate de finantari, fonduri structurale si alte domenii interesante pentru oamenii de afaceri va puteti abona la newsletterul NewsChannel.ro.

Alte articole despre: Povesti de succes
Alte subiecte:

2 comentarii

carla 11.10.2017
1
Oferta de împrumut și investiții pentru a începe anul nou 2018
Mă adresez oricărei persoane care are nevoie de acțiunile pe care le acord credite de la 3000 € la 90.000.000 € pentru orice persoană capabilă să o ramburseze cu o rată a dobânzii de 2% la 5% l și un interval de timp cuprins între 1 și 15 ani, în funcție de suma solicitată.Fac acest lucru în următoarele domenii:- Imprumut financiar- Credit imobiliar- împrumut de investiții- Credite pentru automobile- Datoria de consolidare- Răscumpărarea creditelor- Credite personale- Ești blocat.Dacă sunteți într-adevăr în nevoie, vă rugăm să-mi e-mail pentru mai multe informații.Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: carlamorino01@gmail.comemail: carlamorino01@gmail.comemail: carlamorino01@gmail.com
Maribel Bazalar 31.07.2018
2
AICI ESTE AȘTEPTAREA MEA DE CUM VĂ GĂSESC ÎMPRUMUTULNumele
Salutare tuturor,AICI ESTE AȘTEPTAREA MEA DE CUM VĂ GĂSESC ÎMPRUMUTULNumele meu este doamna Maribel Bazalar, cetățean al PERU. Am fost înșelat de 6 diferiți creditori internaționali de internet, toți promit că îmi vor acorda un împrumut după ce mi-au plătit mai multe comisioane care nu produc nimic și nu au obținut rezultate pozitive. Mi-am pierdut banii grei câștigați. Într-o zi, în timp ce navighez pe Internet cu lacrimi în ochii mei, am găsit o mărturie despre omul care a fost de asemenea scamat și în cele din urmă legat de o companie de împrumut legitimă numită (Carlos Yamada Investment Company (carlosyamadainvestment@gmail.com) împrumutat, așa că am decis să contactez aceeași companie de creditare și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 6 creditori diferiți care nu au făcut altceva decât să mă provoace mai multă durere, i-am spus companiei prin poștă și tot ce mi-au spus nu a fost plângi mai mult pentru că îmi dau creditul în compania lor și am luat decizia corectă să le contactez. Am completat formularul de solicitare a împrumutului și am procedat cu tot ce au cerut și această companie minunată (Carlos Yamada Investment Company ) domnul Carlos Yamada mi-a acordat un împrumut de S / 500.000 și aici sunt fericit pentru că Carlos Yamada Investment Company mi-a dat un împrumut, așa că am jurat că voi continua să depun mărturie pe Internet despre cum am primit Aveți nevoie de un loa contactați-l urgent pe Carlos Yamada Investment acum pentru dvs.A LUA LEGATURACompania de investiții a companiei Carlos YamadaEmail: carlosyamadainvestment@gmail.comapel sau Whatsapp: +254756946114


Comenteaza si tu
Titlu: Comenteaza: Nume: Email: Website: (optional)

Introduceti codul din poza de mai jos pentru verificare
Adauga

Intreaba un specialist

Pentru sfaturi, subtilitati despre fondurile structurale precum si pentru consultanta legata de proiectul dvs. de finantare europeana, nu ezitati sa adresati o intrebare specialistului invitat din aceasta saptamana.
Intreaba un specialist

Povesti de succes

Comisia Europeana va recupera de la Romania 74,9 milioane de euro cheltuite incorect in agricultura Comisia Europeana va recupera de la Romania 74,9 milioane de euro cheltuite incorect in agricultura

Comisia Europeana va recupera de la Romania suma de 74,9 milioane euro, ce reprezinta fonduri pentru agricultura...

citeste tot articolul

Stadiul fondurilor europene gestionate de MDRT,prezentat Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din PE Stadiul fondurilor europene gestionate de MDRT,prezentat Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din PE

Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) Razvan Murgeanu a sustinut marti, la...

citeste tot articolul

97 IMM-uri din 100 au avut probleme in accesarea de fonduri UE 97 IMM-uri din 100 au avut probleme in accesarea de fonduri UE

Pentru numeroase IMM-uri, accesarea fondurilor europene trebuia sa fie gura de aer proaspat, sprijinul binevenit de care...

citeste tot articolul

Fondurile structurale, alimentate prin bugetul Uniunii Europene, pot fi accesate in perioada 2007 - 2013, termenul de depunere a dosarelor variind de la un program operational la altul.
Romania a beneficiat de fonduri europene de preaderare prin programele PHARE, ISPA si SAPARD, cele trei instrumente de finantare insumand 6,8 miliarde euro.

Dupa aderarea la Uniunea Europeana, tara noastra poate sa beneficieze de fonduri structurale in valoare de aproape 28 de miliarde de euro, bani ce vor fi accesati pana in 2013.

Banii vor fi cheltuiti prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Fondul Social European, Fondul de Coeziune, Fondul European pentru Agricultura si Dezvolare Rurala si Fondul European pentru Pescuit.
Fondurile structurale sunt acordate in virtutea criteriului de convergenta, criteriu ce prevede eliminarea decalajelor existente intre regiunile tarii, armonizarea cu standardele europene din punct de vedere economic si social, imbunatatirea calitatii vietii si a naturii.

Fondurile europene sunt destinate pentru resuscitarea unor domenii semnificative pentru dezvoltare, precum: cresterea economica si sectorul IMM, transporturile, dezvoltarea rurala, protectia mediului, ocuparea si formarea profesionala profesionala, educatia si egalitatea de gen.

NewsChannel

NewsChannel.ro este un site de informatii, stiri, analize, materiale video. Site-ul mai gazduireste un calendar de afaceri si un director de formulare si documente tipizate, toate dedicate oamenilor de afaceri si profesionistilor care lucreaza in acest mediu. Vizitati NewsChannel.ro