Inscrie firma
Newschannel.ro

Sumar Povesti de succes

Potrivit lui Radu Popescu, manager al Maya Catering, investitia presupunea ca o treime din bani sa vina de la antreprenor, o treime de la ANIMMC si o alta de la o banca comerciala. Potrivit lui, una dintre fazele proiectului a cuprins chiar si niste cursuri gratuite de antreprenoriat, unde intreprinzatorii puteau invata sa faca un plan de afaceri.

Radu Popescu spune ca a intampinat mai multe probleme in aplicare pentru banii de pe START 2006. Una dintre ele era legata de prezenta in documentatie a unor formulare despre care el spune ca "unele dintre ele cred ca erau copiate din alta parte si nu le-a inteles nimeni. Erau niste tabele contabile despre care contabilul mi-a spus ca nu exista. Nici cei de la ANIMMC nu stiau ce e cu ele." Cea de-a doua problema era ca pentru fiecare cheltuiala facuta trebuia sa existe la dosar trei oferte diferite, iar acestea erau uneori greu de obtinut.

Managerul de la Maya Catering spune ca banii de la stat l-au ajutat mult, pentru ca fara ei nu ar fi putut sa se extinda, si ca ar accesa si pe viitor astfel de finantari.

Pentru informatii detaliate despre intreprinderile mici si mijlocii din Romania si pentru sfaturi si analize legate de finantari, fonduri structurale si alte domenii interesante pentru oamenii de afaceri va puteti abona la newsletterul NewsChannel.ro.
6 comentarii

daniel 04.08.2009
1
fonduri europene
vad si citesc si parca este de domeniul fantasticului.Ce anume?Faptul ca cineva a resusit sa acceseze fonduri europene.Eu am 43oo mp de pamant intravilan perfect asezati intr-o comuna din judetul Braila,si imi storc creierii pentru a gasi metoda cea mai potrivita folosirii acestora.Daca are cineva o idee cum as putea exploata aceasta suprafata plana si cu drum de acces + curent, as fi dispus sa incerc sa ma imprumut chiar ca sa pot face rost de suma necesara pentru a accesa fonduri europene si a da nastere unei afaceri profitabile.Dar asa cum am mai spus mi se pare de domeniul fantasticului treaba asta cu banii europeni
apostol cristina 07.10.2009
2
cristina
nu stiu ce sa zic eu vad totul ca o realitate .....tot timpul am gandit pozitiv.am aproape 6000 mp de pamant intravilan drum de acces ,apa curent ,lumina, ,in pascani jud,iasi.....si as vrea sa fac propria mea afacere daca as reusi sa iau fonduri eu nerambursabile .mentionez ca mai am 7 zile si osa am actele pt. propria firma.
Vlad Andrei 19.10.2009
3
am eu o idee
dar nu vreau sa o spun aici. contacteaza-ma la propunerea@gmail.com
marius catalin 28.10.2009
4
Oferim ajutor si sfaturi pentru proiectele voastre!
Mentionez ca nu este usoara accesarea unui fond, iar problemele principale pleaca de la beneficiar - conteaza f. mult implicarea lui pe toate fronturile - sustinerea ideii de proiect, procesul tehnologic, avize, documente, lucrul cu arhitectul, bugetul proiectului, etc. Mare atentie si la alegerea consultantului - Nu de putine ori am auzit de documentatii gresit elaborate...incadrate...sau incomplete...Ceea ce duce la Proiecte respinse - cu toate ca ele sunt fezabile. Credibilitatea si maturitatea unui proiect se dovedesc a fi doua aspecte extrem de importante care aduc intotdeauna succes unui proiect si care se pot aplica relativ usor. Trebuie argumentat de ce este necesara investitia si ce impact are realizarea ei asupra firmei, sectorului de activitate sau asupra angajatilor. Chiar si pentru un sfat nu ne deranjeaza sa ne contactati. Succes in Proiectele Dvs.!Contact: 0770884731 - consulting@m10.ro
Marina 28.12.2009
5
Daca doriti ajutor va putem oferi
Suntem o firma de proiectare si consultanta.Plata activitatii noastre se va face in proportie de 90% in momentul primirii fondurilor nerambursabile.Sustinem proiectul pana la depunerea si acceptarea lui.Daca cineva este interesat puteti sa ne contactati a nr. de tel 073169701-S.C. Prodmo s.r.l.Va dorim succes in proiectele d-voastra.
Paula 17.04.2010
6
S.C. FREE LAW AND LIGHT S.R.L.
Suntem o firma de consultanta formata din tineri profesionisti care va poate indruma in vederea accesarii fondurilor nerambursabile.Daca cineva este interesat ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon: 0762.008.353, 0770. 454.875


Comenteaza si tu
Titlu: Comenteaza: Nume: Email: Website: (optional)

Introduceti codul din poza de mai jos pentru verificare
Adauga

Intreaba un specialist

Pentru sfaturi, subtilitati despre fondurile structurale precum si pentru consultanta legata de proiectul dvs. de finantare europeana, nu ezitati sa adresati o intrebare specialistului invitat din aceasta saptamana.
Intreaba un specialist

Povesti de succes

Comisia Europeana va recupera de la Romania 74,9 milioane de euro cheltuite incorect in agricultura Comisia Europeana va recupera de la Romania 74,9 milioane de euro cheltuite incorect in agricultura

Comisia Europeana va recupera de la Romania suma de 74,9 milioane euro, ce reprezinta fonduri pentru agricultura...

citeste tot articolul

Stadiul fondurilor europene gestionate de MDRT,prezentat Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din PE Stadiul fondurilor europene gestionate de MDRT,prezentat Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din PE

Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) Razvan Murgeanu a sustinut marti, la...

citeste tot articolul

97 IMM-uri din 100 au avut probleme in accesarea de fonduri UE 97 IMM-uri din 100 au avut probleme in accesarea de fonduri UE

Pentru numeroase IMM-uri, accesarea fondurilor europene trebuia sa fie gura de aer proaspat, sprijinul binevenit de care...

citeste tot articolul

Fondurile structurale, alimentate prin bugetul Uniunii Europene, pot fi accesate in perioada 2007 - 2013, termenul de depunere a dosarelor variind de la un program operational la altul.
Romania a beneficiat de fonduri europene de preaderare prin programele PHARE, ISPA si SAPARD, cele trei instrumente de finantare insumand 6,8 miliarde euro.

Dupa aderarea la Uniunea Europeana, tara noastra poate sa beneficieze de fonduri structurale in valoare de aproape 28 de miliarde de euro, bani ce vor fi accesati pana in 2013.

Banii vor fi cheltuiti prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Fondul Social European, Fondul de Coeziune, Fondul European pentru Agricultura si Dezvolare Rurala si Fondul European pentru Pescuit.
Fondurile structurale sunt acordate in virtutea criteriului de convergenta, criteriu ce prevede eliminarea decalajelor existente intre regiunile tarii, armonizarea cu standardele europene din punct de vedere economic si social, imbunatatirea calitatii vietii si a naturii.

Fondurile europene sunt destinate pentru resuscitarea unor domenii semnificative pentru dezvoltare, precum: cresterea economica si sectorul IMM, transporturile, dezvoltarea rurala, protectia mediului, ocuparea si formarea profesionala profesionala, educatia si egalitatea de gen.

NewsChannel

NewsChannel.ro este un site de informatii, stiri, analize, materiale video. Site-ul mai gazduireste un calendar de afaceri si un director de formulare si documente tipizate, toate dedicate oamenilor de afaceri si profesionistilor care lucreaza in acest mediu. Vizitati NewsChannel.ro