Inscrie firma
Newschannel.ro

Sumar Povesti de succes

 

In cadrul procedurii de verificare si inchidere a conturilor, Comisia Europeana (CE) reclama o suma totala de 530 de milioane de euro, reprezentand fonduri din cadrul politicii agricole a UE cheltuite in mod incorect de statele membre. Banii revin la bugetul UE, deoarece nu au fost respectate reglementarile UE sau pentru ca procedurile de control al cheltuielilor agricole au fost necorespunzatoare, se arata intr-un comunicat al CE.

 

Conform acestei decizii, se vor recupera fonduri de la Bulgaria, Danemarca, Grecia, Spania, Franta, Italia, Olanda, Portugalia, Romania si Marea Britanie, iar Germaniei i se va rambursa o mica suma.

Potrivit comunicatului, Comisia Europeana imputa Romaniei 74,9 milioane de euro pentru punctele slabe din sistemul LPIS-GIS in ceea ce priveste controalele administrative incrucisate, furnizarea de informatii inexacte fermierilor si controalele ineficiente la fata locului in privinta ajutoarelor pe suprafata (de asemenea, se leaga de masurile de dezvoltare rurala pe suprafata).

Sume importante sunt imputate si Greciei, care trebuie sa restituie 137,23 milioane pentru cheltuieli neeligibile si deficiente majore ale Sistemului de Informatii Geografice (GIS) utilizat in domeniul cultivarii maslinelor, precum si alte 122,38 milioane de euro, din cauza deficientelor Sistemului de Identificare a Parcelelor Agricole (LPIS-GIS) si ale controalelor administrative incrucisate referitoare la ajutoarele pe suprafata.

Spania trebuie sa restituie Comisiei Europene peste 108 milioane de euro, iar Marea Britanie va inapoia aproape 27 de milioane de euro, in timp ce Bulgaria va returna 24,5 milioane euro, iar Olandei ii sunt imputate 22,6 milioane euro.

Pentru informatii detaliate despre intreprinderile mici si mijlocii din Romania si pentru sfaturi si analize legate de finantari, fonduri structurale si alte domenii interesante pentru oamenii de afaceri va puteti abona la newsletterul NewsChannel.ro.

Alte articole despre: Povesti de succes
Alte subiecte:

4 comentarii

PATRICIA 03.10.2017
1
OFERTA DE IMPRUMUT
salut, eu sunt doamna patricia, un cetățean al Spaniei, vreau să recomand tuturor celor care au nevoie de împrumut pentru a contacta serviciul de bani personali, ei sunt licențiați cu reputație companie de servicii financiare cu site-ul standard care oferă împrumuturi la nivel mondial, într-un mod foarte rapid și ușor, în loc să așteptați mult timp în băncile care doresc să obțină un împrumut cu o rată ridicată a dobânzii, trebuie doar să contactați serviciul de bani personal, acestea împrumuta cu o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Deci, e-mail astăzi la: (personalmoneyonline@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.
carla 11.10.2017
2
Oferta de împrumut și investiții pentru a începe anul nou 2018
Mă adresez oricărei persoane care are nevoie de acțiunile pe care le acord credite de la 3000 € la 90.000.000 € pentru orice persoană capabilă să o ramburseze cu o rată a dobânzii de 2% la 5% l și un interval de timp cuprins între 1 și 15 ani, în funcție de suma solicitată.Fac acest lucru în următoarele domenii:- Imprumut financiar- Credit imobiliar- împrumut de investiții- Credite pentru automobile- Datoria de consolidare- Răscumpărarea creditelor- Credite personale- Ești blocat.Dacă sunteți într-adevăr în nevoie, vă rugăm să-mi e-mail pentru mai multe informații.Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: carlamorino01@gmail.comemail: carlamorino01@gmail.comemail: carlamorino01@gmail.com
ANITA GERARD 10.11.2017
3
Ofertă ușoară de împrumut
împrumut! împrumut!! împrumut!!!Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, credite ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut
Maribel Bazalar 31.07.2018
4
AICI ESTE AȘTEPTAREA MEA DE CUM VĂ GĂSESC ÎMPRUMUTULNumele
Salutare tuturor,AICI ESTE AȘTEPTAREA MEA DE CUM VĂ GĂSESC ÎMPRUMUTULNumele meu este doamna Maribel Bazalar, cetățean al PERU. Am fost înșelat de 6 diferiți creditori internaționali de internet, toți promit că îmi vor acorda un împrumut după ce mi-au plătit mai multe comisioane care nu produc nimic și nu au obținut rezultate pozitive. Mi-am pierdut banii grei câștigați. Într-o zi, în timp ce navighez pe Internet cu lacrimi în ochii mei, am găsit o mărturie despre omul care a fost de asemenea scamat și în cele din urmă legat de o companie de împrumut legitimă numită (Carlos Yamada Investment Company (carlosyamadainvestment@gmail.com) împrumutat, așa că am decis să contactez aceeași companie de creditare și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 6 creditori diferiți care nu au făcut altceva decât să mă provoace mai multă durere, i-am spus companiei prin poștă și tot ce mi-au spus nu a fost plângi mai mult pentru că îmi dau creditul în compania lor și am luat decizia corectă să le contactez. Am completat formularul de solicitare a împrumutului și am procedat cu tot ce au cerut și această companie minunată (Carlos Yamada Investment Company ) domnul Carlos Yamada mi-a acordat un împrumut de S / 500.000 și aici sunt fericit pentru că Carlos Yamada Investment Company mi-a dat un împrumut, așa că am jurat că voi continua să depun mărturie pe Internet despre cum am primit Aveți nevoie de un loa contactați-l urgent pe Carlos Yamada Investment acum pentru dvs.A LUA LEGATURACompania de investiții a companiei Carlos YamadaEmail: carlosyamadainvestment@gmail.comapel sau Whatsapp: +254756946114


Comenteaza si tu
Titlu: Comenteaza: Nume: Email: Website: (optional)

Introduceti codul din poza de mai jos pentru verificare
Adauga

Intreaba un specialist

Pentru sfaturi, subtilitati despre fondurile structurale precum si pentru consultanta legata de proiectul dvs. de finantare europeana, nu ezitati sa adresati o intrebare specialistului invitat din aceasta saptamana.
Intreaba un specialist

Povesti de succes

Comisia Europeana va recupera de la Romania 74,9 milioane de euro cheltuite incorect in agricultura Comisia Europeana va recupera de la Romania 74,9 milioane de euro cheltuite incorect in agricultura

Comisia Europeana va recupera de la Romania suma de 74,9 milioane euro, ce reprezinta fonduri pentru agricultura...

citeste tot articolul

Stadiul fondurilor europene gestionate de MDRT,prezentat Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din PE Stadiul fondurilor europene gestionate de MDRT,prezentat Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din PE

Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) Razvan Murgeanu a sustinut marti, la...

citeste tot articolul

97 IMM-uri din 100 au avut probleme in accesarea de fonduri UE 97 IMM-uri din 100 au avut probleme in accesarea de fonduri UE

Pentru numeroase IMM-uri, accesarea fondurilor europene trebuia sa fie gura de aer proaspat, sprijinul binevenit de care...

citeste tot articolul

Fondurile structurale, alimentate prin bugetul Uniunii Europene, pot fi accesate in perioada 2007 - 2013, termenul de depunere a dosarelor variind de la un program operational la altul.
Romania a beneficiat de fonduri europene de preaderare prin programele PHARE, ISPA si SAPARD, cele trei instrumente de finantare insumand 6,8 miliarde euro.

Dupa aderarea la Uniunea Europeana, tara noastra poate sa beneficieze de fonduri structurale in valoare de aproape 28 de miliarde de euro, bani ce vor fi accesati pana in 2013.

Banii vor fi cheltuiti prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, Fondul Social European, Fondul de Coeziune, Fondul European pentru Agricultura si Dezvolare Rurala si Fondul European pentru Pescuit.
Fondurile structurale sunt acordate in virtutea criteriului de convergenta, criteriu ce prevede eliminarea decalajelor existente intre regiunile tarii, armonizarea cu standardele europene din punct de vedere economic si social, imbunatatirea calitatii vietii si a naturii.

Fondurile europene sunt destinate pentru resuscitarea unor domenii semnificative pentru dezvoltare, precum: cresterea economica si sectorul IMM, transporturile, dezvoltarea rurala, protectia mediului, ocuparea si formarea profesionala profesionala, educatia si egalitatea de gen.

NewsChannel

NewsChannel.ro este un site de informatii, stiri, analize, materiale video. Site-ul mai gazduireste un calendar de afaceri si un director de formulare si documente tipizate, toate dedicate oamenilor de afaceri si profesionistilor care lucreaza in acest mediu. Vizitati NewsChannel.ro